2008

Nytårsgåturen 2008

31 12 2008

Traditionen tro startede vi dagen med Dansk Schapendoes Klubs nytårsgåtur. Vi mødtes kl. 9.45 et stykke uden for Vejle hvor der i det naturskønne område i Vork Bakker kunne gåes en tur uden at hundene blev generet af bulder og brag fra nytårsfyrværkeri. Turen foregik med hundene i line, men hoved-ideen med denne tur er, at hundene kan blive naturligt trætte på en dag/aften hvor mange har problemer med larmen inde i byområderne. Vi gik i halvanden time hvor hundene rigtig fik travet og snuset mens vi andre kunne få en hundesnak. Da vi kom tilbage til udgangspunket var der gløgg og æbleskiver til at varme sig på. Hyggeligt, hyggeligt – og efter ca. en halvtimes afslutning ønskede vi hinanden et godt nytår og kørte hjem igen.

Efter blot en halv times “hvile”, blev der brygget en kande varm kaffe, det varme tøj kom på igen, og vi kørte denne gang til Munkebjerg skoven hvor vi (igen traditionen tro) mødtes med nogle Sheltie-hunde-venner, og sammen gik vi i lidt over en time hvor der heller ikke var forstyrrende larm.
Frem med kaffe og kransekage, hygge og endnu engang hundesnak, hvorefter vi kørte hjem inden det blev rigtig mørkt.

Nu er hundene dejligt trætte og vi kan med god samvittighed læne os tilbage og hygge os med god mad og vin indtil årsskiftet.

Rediger : Rediger
Kommentarer : Skriv en kommentar »

Kategorier : Uncategorized


December-træning

30 12 2008

I dag havde Amie det godt. Hendes dårlige mave var gået over i løbet af natten, så hun var holdt op med at sitre. Efter en god lang tur i det frost-klare vejr fik hun en portion morgenmad hvor Hills pillerne blev omhyggeligt slikket rene men efterladt. Hun var helt i hopla da vi kørte til Børkop for at træne lydighed, men det varede kort for lige da hun var midt i en gang fri-ved-fod var der nogle unger som mente at nu var det sørme nytår og det skulle fejres med bulder, knald og brag. Så var Amie’s dag ødelagt, hvilket det også var for flere af de andre hunde, heldigvis for Odie og Fille, så er de ikke påvirket, så de trænede videre.
Pokker ta’ det fyrværkeri.
Skulle det ikke kun være kl. 0.00 når året skifter????!!!!!

Rediger : Rediger
Kommentarer : Skriv en kommentar »

Kategorier : Amie’s helbred, Fille, Lydighed (LP), Odie


Amie er kræsen…

29 12 2008

Så kom Lene hjem efter sin tur til ribe for at fejre  jul med sin familie. Jeg skal love for at hundene var glade for at se hende igen.
Amie spiser rimeligt, men hun er helt klart træt af de Hills K/D piller hun får serveret, og de skal camoufleres godt og grundigt med ris, pasta, reven gulerod, smulret rugbrød m.m. før hun gider spise op, og alligevel ligger der altid nogle fint ren-slikkede piller tilbage i skålen. Lene synes nu alligevel at hun har fået en lille mave på igen (altså Amie…).
Desværre har de forskellige ting vi har puttet i hendes piller givet en lidt dårlig mave, og måske at det er derfor at hun har haft periodiske rystelser de sidste 24 timer. Det virker nærmest som om hun har kuldegysninger men hun har det varmt og godt i vores seng. Amie har altid være noget “tøset”, modsat hendes mor Heeven, så når Amie har lidt ondt, så kan hun hverken gå, stå eller spise. Derfor tror (og håber) vi at hun har bare har haft lidt ondt i maven, men det er jo svært når hunden ikke gider svarer når man spørger hvorfor den ryster…

I går var vi ude og træne med alle hundene og Amie var fuldstændig over-tændt, og kunne næsten ikke koncentrerer sig om elite-programmet som jo kræver en del præcision og koncentration. Når hun er så tændt, er det ingen sag at serverer hendes kedelige foderpiller som godbider i forbindelse med træningen. De ryger lige ned i halshullet…
Da hun kom hjem måtte Lene igang med kam, børste og saks. Amie har snart ikke mere underuld hvilket er med til yderligere at få hende til at virke tynd og syg. Hendes hoved er ikke mere rundt men nærmest trekantet.

Skifter nu til Royal Canin’s diæt-foder. Hun har før spist Royal Canin’s produkter før vi skiftede til Kingsmoor, så måske det kan give hende lidt mere appetit. De havde i øjeblikket ikke større sække, så jeg måtte købe 2 kg som kostede 170,- men hvad gør man ikke for sin hund?

Amie var faktisk i så godt humør her til morgen (på trods af hendes halvdårlige mave) at hun kom til at lege med Fille. Odie og Lene var til et agility-kursus, så Fille havde ikke andre at lege med så det var sjovt at se når Fille gjorde sig til for Amie. Amie har aldrig rigtig lært at lege da hun voksede op med tossede Fiona som jo havde berørings-angst og en form for social blokering, men i dag glemte Amie det, og løb efter Fille som måtte spæne for livet for ikke at blive hentet af Amie. Amie er absolut vores hurtigste og mest adrætte hund. På et tidspunkt var Fille ved at blive hentet ude på den store græsplæne og helt desperat kastede Fille sig ud i vores lille skov. Her forvandt hun i blade, vissent ukrudt og jord. Amie stod bare ude på græsplænene og gloede måbende på Fille som ikke kunne stoppe igen.

Da vi kom ind igen, var Amie i så højt humør at hun gøede helt vildt med en art “pivset” gøen som hun kun bruger når hun er meget glad og ophidset. Hun spænede vildt gøende ind i huset mens jeg tørrede poter på de andre hunde. Hendes gøen tog til men virkede som om den kom langt væk fra. Det skyldtes at Amie var løbet op ad trappen til soveværelset hvor hun lå oppe på sengetæppet. Hun ved godt at det er forbudt område, så derfor gøede hun endnu mere. Så er det svært at skælde hende ud og bede hende skruppe ned :o )

I morgen står den på fælles lydigheds-træning igen, og senere på dagen stiller vi en lille agility spring-bane op nu hvor det er tørt og jorden er fast. Odie skal jo til og igang med agility for alvor, og gerne slå igennem i 2009.

Rediger : Rediger
Kommentarer : Skriv en kommentar »

Kategorier : Amie’s helbred, Fille, Odie


En god frost-tur…

26 12 2008

Amie ligger her ved siden af mig, med alle 4 stænger i vejret. Nej, nej hun er skam i live, men hun har efter en dejlig frost-klar gåtur (http://picasaweb.google.com/dandedoes/FrostSafariIDecember261208?feat=directlink) spist al sin mad op, så efter at have travet noget hvileløst rundt i et stykke tid, sikkert fordi det ligger tungt i hendes slunkne mave, så lagde hun sig med et tilfreds suk og lidt smasken, og så så faldt hun i søvn :o )

frost-i-december-25

frost-i-december-20

frost-i-december-4

Rediger : Rediger
Kommentarer : Skriv en kommentar »

Kategorier : Amie’s helbred


Amie har det godt…

25 12 2008

Efter sit besøg hos lægen har Amie haft dårlig mave. Kan skyldes stress eller at vi, efter lægens råd, blandede pasta i hendes mad, men i nat sov Amie roligt hele natten (hvilket jeg ikke gjorde da jeg ikke er vant til en hund i sengen, men det får hun altså lov til nu). Problemet er så bare at vores mindste, Odie, som af natur er en leder-type og dominant, er blevet holdt nede af Amie siden Odie flyttede ind, så når Odie ser sit snit til at møvre Amie væk fra tronen, så gør hun det. Derfor listede Odie sig også op i sengen, så på et tidspunkt syntes jeg godt nok at lille, tynde Amie vejede meget på mine ben og fødder, men det viste sig at de lå side om side oven på mine ben.
Her til morgen spiste Amie fuld portion mad (!), havde normal mave og var i et perlehumør på vores morgentur.
Dejligt :o )

Fortsætter nu med at arbejde på det nye design på Schapendoes klubbens medlemsblad.

Rediger : Rediger
Kommentarer : Skriv en kommentar »

Kategorier : Amie’s helbred


Amie har igen, igen været hos dyrlæge/Amie went again, again to the vet.

22 12 2008

Både godt og skidt…

Hendes nyrertal er ikke blevet dårligere, og måske hendes slimhinder ser lidt friskere ud (blodprocent) men hun har tabt et halvt kilo siden vi var der sidst, hun vejer nu under 13 kg :o (

Hendes humør er stadig fuldstændig overstadigt, og så længe det er det, mener dyrlægen vi skal se tiden lidt an. Taber hun sig yderligere eller sker der noget andet med hende skal vi prøve at have hende scannet. Vi skal tales ved med dyrlægen, først i det nye år… hvis der ikke sker tilbagefald.

Nu har vi kogt pasta og ris som vi vil prøve at blande i hendes aftensmad.

———————-

Both good and bad news…
Her kidney values have not changed (1,7) and maybe her blood plates are better, but she has lost weight again. This time she has lost half a kilo since last visit 2 weeks ago and she is now bellow 13 kilos.

She is still in a very good mood and very active and happy so the vet want us to wait until early next year. If she still is loosing weight at that time or other things are happening to her health, we have to make a scan.

Now we have boiled some pasta to put into her food. Maybe that will make her get some appetite…

Lene

Rediger : Rediger
Kommentarer : Skriv en kommentar »

Kategorier : Amie’s helbred


Puha… en aktiv dag

21 12 2008

Vi starter som altid – når vi har fri – med en lang tur ud over markerne med alle hundene. Selv gamle Fiona på 13 år,  følger stadig fint med og har stor fornøjelse af de lange gåture. Så hjem i den varme stue, hvor jeg begynder at fodre hunde og Jan laver morgenmad til os. Det at fodre hunde har grebet lidt om sig. I og med at Amie slet ikke vil spise mere, gør vi alt for at finde på noget at narre hende med (lidt svært når det ikke må være kød, fisk og lign.) men opblødt fodder med en reven gulerod og et halvt stykke smuldret rugbrød kan godt narre en rimelig portion mad i hende.

Og så skulle vi ud og træne med resten af hundevennerne. Hold op, det er længe siden – dejligt at være afsted igen. Jan tog med og trænede lidt med de tre gamle og gik tur med dem. Jeg kunne så koncentrere mig om lille Odie og Fille. Odie er godt på vej i alle klasse 3 øvelserne. Den sværeste øvelse er stå-sit-dæk under gang og så er “fri ved fod” rodet som altid. Men indkald med stå, feltet, springapport og også lidt stillingskiften kører efterhånden rigtig godt. Højre venstre apport (ud til guffer i stedet for apport), keglen og næsesøg går også fint fremad.

Fille har fået en lille pil opad igen :o ) hun har faktisk fundet ud af, at løbe ud og stå ved keglen, selvom der er et felt eller en apport hun senere skal ud til. Hendes indkald går langsom fremad igen (på nær de gange, hvor hun (uden jeg opdager det) i stedet for at blive liggende, følger lige så stille med mig helt ned til hjemkalds-positionen). Hendes stillingskift er vi startet forfra med. Hun tager mange af skiftene pænt, men hold op, hun kan være længe om at indtage possitionerne – gad vide, om hun kan nå bare de halve af possitionerne inden tiden er gået? Jeg tror lidt på igen, at vi kan prøve at gå op i Eliten til April. Men nu ser vi.

Efter tre timer gik turen atter hjem, hvor et brændefyr ventede på at blive skilt ad og få ny isolering. Bagefter skulle en lille bro laves på en af markernes små stier, så vi igen kan gå rimelig tørskoet – specielt for de fir-benedes skyld :o ) Og så skulle der kløves træ. Det er faktisk en ren fornøjelse efter vi har købt ny kløver, hold op! der ryger noget igennem. En stor portion blev også savet til små stykker og det hele ligger nu stablet fint. 7-8 arbejdsdage mere, og vi burde være færdige med årets træ-arbejde.

Kl. 19.00 kunne vi, godt møre i hele kroppen, gå indenfor igen. Amies menu blev til aften: Piller snasket godt ind i diæt-dåse-mad. Der blev næsten spist op…. I morgen skal vi til tjek hos dyrlægen. Hun har nu kørt på medicin i en uge – uden at det har givet hende appetitten igen, men vi håber bare på, at hendes nyrer ikke er blevet dårligere, så må vi bare blive gode til at finde på nye ting der kan få hende til at spise.

Se lige på disse billeder… er det en hund fra Østeuropa der har hvalpe ude i stalden???

img_1800

img_17991

Nej, det er såmænd Fille, der flytter over i sit tredje hjem, når vi går og arbejder i stalden. Utrolig det store, tunge dyr så let som igenting kan hoppe så højt. Der ligger hun så og passer sine “hvalpe” til vi går ind igen :o )

Nå, nu skal den stå på ren hygge resten af aftenen, med en lækker pizza og en god rødvin – alle hundene har sagt godnat :o )

Lene

Rediger : Rediger
Kommentarer : Skriv en kommentar »

Kategorier : Amie’s helbred, Falsk drægtighed, Fille, Lydighed (LP)


Amie’s helbred…

12 12 2008

Det går desværre ikke fremad som vi havde håbet og forventet. Nu har hun igen mistet appetitten, er begyndt at tabe pelsen i store totter og trækker vejret mærkbart hurtigere.
Hun virker stadig frisk men kunne man dog bare spørge hende hvordan hun havde det, så kunne vi måske hjælpe hende.
Vi må ringe til dyrelægen på mandag og hører hvad han synes vi kan gøre.

Hvorfor, hvorfor, HVORFOR!!!!!

Rediger : Rediger
Kommentarer : 3 kommentarer »

Kategorier : Amie’s helbred


Øv, øv, øv…

9 12 2008

Amie har igen mistet sin appetit. Kan til nød spise ca. 6 spiseskefulde diæt-tørfoder 2 gange om dagen. Tilgengæld tigger hun hele tiden om godbider, så hun er altså sulten. Vi giver hende diæt-foderet som godbider når hun tigger, og så bliver de knast uden problemer. Det virker som om hendes mave siger at hun er sulten, men noget i hendes krop siger noget andet. Det kan skyldes affaldsstoffer som ophobes i hendes krop pga. de defekte nyrer, som skulle have udskildt stofferne gennem urinen. Disse affaldsstoffer kan give kvalme og appetitløshed.
Amie er også blevet tynd, så det er trist at se at hun ikke spiser og tager på. Dyrlægen mener stadig at det nok skal gå, men jeg har desværre efter hånden min tvivl.
For det ikke skal være løgn har Amie’s søster fået foretaget en blodprøve for at tjekke om hun også lider af samme problem som Amie, men det viser sig at stakkels Allie lider af leverproblemer så nu er hun også sat på diætfoder resten af livet.
Det er svært at se fremad og tro på at det hele nok skal gå godt. Det er frygteligt når vores hunde ikke har det godt. Hørte om en  hundejer hvis hund var alvorligt syg, og havde det skiftevis godt og skidt. Den stakkels ejer brugte al sin tid på at se på sin hund for at afgøre om den led, og måske burde aflives. Ejeren nåede at tabe sig 5 kilo før hun til sidst måtte aflive sin gamle hund.

JanK

Rediger : Rediger
Kommentarer : 1 Kommentar »

Kategorier : Amie’s helbred


Fjolle Fille…

6 12 2008

Det første Fille skal om morgenen er at smutte ud i sit kolde, klamme hjem-nr.2.
Hun tror hun har hvalpe derude. Stakkels, fjolle Fille…

fille-i-hundehuset1

Rediger : Rediger
Kommentarer : 1 Kommentar »

Kategorier : Gode råd til hundefolk


Både godt og skidt…

5 12 2008

Jeg må indrømme at jeg havde håbet/forventet, at dyrlægen havde sagt at Amie’s nyretal og blodplader var helt fine igen.
Men nyretallene lå ligesom for 14 dag siden, og hendes blodprocent var ikke blevet højere. Dyrlægen var tilfreds med nyretallene og mente at tiden havde været for kort til, at blodpladerne havde “formeret” sig.
Det væsentlige er stadig at hun spiser og er glad og tilfreds. Og det må vi jo sige at hun er.
Vi skal tale sammen igen om ca. 3 uger og evt. tage nye blodprøver.

Rediger : Rediger
Kommentarer : 1 Kommentar »

Kategorier : Amie’s helbred


Amie fortsætter…

4 12 2008

Så har Amie været til endnu et eftersyn hos dyrelægen. Resultatet af blodprøven får vi først i morgen formiddag, men umiddelbart mener han at vi har opdaget hendes nyreproblem i tide, og dermed reddet hendes liv.
Hun skal fortsætte med diæt-foder resten af livet og det er slut med rå ben, griseører m.m., men det skulle så også være det eneste som ændrer sig i hendes dagligdag.

Amie er meget bange for at komme til dyrelægen, og det hjalp absolut ikke på det, da hun i dag skulle ind ad glasdøren til klinikken. Lige før hun skulle ind ad døren dukkede et gøende Schæferhunde-hoved op i ruden og Amie fik sådan en forskrækkelse, at hun også begyndte at gø af bare rædsel.
Ejeren fik styr på sin hund og Amie kom ind, men da hun skulle passerer den store hund, skulle hun lige knurre, hvilket fik Schæferen til at starte sit gøen igen, og Amie stemte selvfølgelig i.
Dyrelægen måtte lige ud og se hvad der skete i venteværelset, sådan larmede de to…

Rediger : Rediger
Kommentarer : Skriv en kommentar »
Tags:
Kategorier : Amie’s helbred


Fille er flyttet…

3 12 2008

Fille lider meget under falsk drægtighed og denne gang havde vi besluttet at gøre noget ved det.

Hvis hun var blevet parret i sidste løbetid, ville hun nu skulle have haft hvalpe, men der har, underligt nok, ingen tegn været overhovedet. Patterne er ikke kæmpe store og fyldte med mælk, humøret er ikke helt nede i kuldkælderen og der bliver ikke gravet huler ude i skoven.
Vi regnede med, at hendes sidste kuld hvalpe måske havde hjulpet og vi nu slap for det bøvl.

Men så igår, flyttede Fille hjemmefra…
Hun bor nu ude i det lille hundehus ved hundeskoven. Lige så snart hun har fået morgenmad flytter hun ud i hundehuset, og jeg må lokke med en go’bid for at få hende med ud på morgenturen. Med det samme vi kommer hjem ligger hun sig ind i hundehuset igen og bliver der – sikkert hele dagen, mens vi er på arbejde.

Fille er en meget naturlig hund :o ) og er dette hendes eneste “unormale” adfærd efter løbetid, så kan vi sagtens leve med det.

I morgen torsdag går turen ud til dyrlægen med Amie, for at få taget nye blodprøver… vi krydser fingre for at det hele ser fint ud.

hundehus1

Rediger : Rediger
Kommentarer : 1 Kommentar »
Tags:
Kategorier : Gode råd til hundefolk


November træning

30 11 2008

Nu skulle det være… træningen har stået alt for stille de sidste par uger. Hovedøvelsen var højre/venstre apport – for Odie en helt ny øvelse. For Fille også næsten hel ny, da hun skal ud til en kegle før hun løber enten til højre eller venstre.
Odie kan ikke se det svære i, at løbe ud til enten højre eller venstre, når der er en guf ud på tallerkenen. Når guffen bliver byttet ud med en apport, bringer hun fint den tilbage i stedet.
Fille derimod har meget svært ved at tage keglen inden hun løber ud til højre/venstre. Må nok træne noget mere kegle inden højre/venstre bliver koblet på.
Den anden øvelse var indkald med stå – for Odie også en hel ny øvelse. Det går rigtig godt, jeg kaster et stykke legetøj bag hende hver gang hun kommer løbende. Hun har faktisk et rigtig godt stop.
Fille er ikke meget længere fremme. Hun laver alt i slow-motion. Det er svært at holde fart og glæde i hende, med mindre hun må fjolle rundt og lave sine egne øvelser. Jeg tvivler nogen gange på, at hun kommer til at bestå en eliteklasse :o ) Men vi bliver ved, hun er kun knap fire år, så måske hun når det.
Odie derimod skulle gerne være helt i top til april, hvor de første internationale LP-prøver kommer i Hedensted. Jeg satser på, at hun kan få nogle rigtige gode resultater i LP3, og hvis vi er heldige at hun trækker sin løbetid, kan være med til Årets Hund finalen i november.

Lene

Rediger : Rediger
Kommentarer : Skriv en kommentar »
Tags:
Kategorier : Lydighed (LP)


Nytår – en frygtelig tid for mange hunde!

30 11 2008

Nytåret og tiden omkring selve aftenen, er ikke sjov for mange dyr, og vi har selv haft store problemer med Fiona og Amie, da vi boede inde i byen.

Nu er Fiona blevet komplet døv og har det helt fint med det, men da hun var yngre var det en frygtelig tid for hende. Selve nytårsaftenen lå hun under et bord og rystede, savlede og peb fra sidst på eftermiddagen til tidlig morgen. Det var utrolig hårdt for hende, og for os at se på. Der var overhovedet ingen kontakt til hende.

Vi prøvede de efterfølgende år med forskellige typer medicin, hvoraf naturmedicin var at foretrække, da nogle af de stærkt sløvende medikamenter blot gjorde hende mere utryg ved det hele, for det kunne godt være at hun blev sløv, men hun kunne ikke styre sine bevægelser og det var tydeligt at hun ikke havde det godt med det.

En ide vi fik for mange år siden, er sidenhen blevet en tradition hos os. Nytårsaften, om eftermiddagen, mødes vi med en god veninde som også har hunde med samme problemer. Vi går en tur langt ude i skoven, væk fra byens bulder og brag. Efter halvanden times vandring, får vi en kop kaffe og et stykke kransekage, ønsker hinanden et godt nytår og kører så hjem ved mørkets frembrud. Det gør hundene naturligt trætte og vi undgår at de skal ud og luftes inde i byen med fare for at få et kanonslag smidt efter os, eller på anden måde overraskes af fyrværkeri.
Vi har sidenhen udvidet denne tradition med en gåtur med Dansk Schapendoes Klub. Det foregår tidligt nytårsaften om formiddagen, således at folk stadig kan nå at være klar til selve nytårsaften. Vi mødes i Ødsted uden for Vejle, og kører ned til Vork Bakker hvor hundene godt nok skal være i snor på turen gennem det flotte landskab, men de bliver herligt trætte og vi andre får en snak med andre Schapendoes folk. Som afslutning er der glögg og æbleskiver til de fremmødte.
En hyggelig og god tradition som flere og flere efterhånden støtter op om.

Kig ind på www.schapendoes.dk og læs om tid og sted for Schapendoes-gåturen.
Håber vi mødes – alle Schapendoes-folk er velkomne!

Nytårstur07

JanK

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Her er en interessant undersøgelse om hvordan folk med hund, takler Nytårsaftenen:

Netdyredoktors Nytårsundersøgelse:

Halvdelen af dyrene har Nytårsangst.

En ældre rundspørge fra 2003, blandt netdyredoktor.dk´s brugere belyste, at 44% – blandt 2387 adspurgte – havde en bange hund sidste Nytårsaften. Netdyredoktor.dk har gennemført en ny spørgeskemaundersøgelse, som understøtter den tidligere undersøgelse: 49% af 1781 angiver, at deres dyr er bange nytårsaften. Procentsatsen ligger højt og skal angiveligt ses i lyset af, at mængden af fyrværkeri er stigende. I forhold til tidligere er fyrværkeriet både billigere, voldsommere og farligere.

Netdyredoktor.dk´s undersøgelse belyser endvidere, at mange dyreejere tager ansvar og er bevidste om at fravælge fyrværkeri. Således købte 67% af de adspurgte ikke fyrværkeri, 10% brugte under 100 kr på fyrværkeri og kun 4% købte for mere end 500 kr. Denne tendens kan ses som et udtryk for en øget bevidsthed om problemet.

På trods af, at det årlige forbrug af receptpligtigt angstdæmpende medicin i dagene op til nytårsaften stiger, belyser undersøgelsen, at det kun er 21% af de angste hunde som behandles med receptpligtigt medicin, mens 6% behandles med naturpræparater. 74% af ejerne vælger at være hjemme hos dyrene, 12% går til fest uden dyr, mens de resterende 14 % er til nytårsmiddag, hvor dyr er velkomne. 3% af ejerne forsøger aktivt at komme på landet.

Ved at udnytte erfaringerne fra de tidligere år kan man – i samråd med sin dyrlæge – sammensætte et behandlingstilbud, som passer til den enkelte hund. Al behandling inkluderer et træningsprogram, som kan suppleres med forskellige former for medicinsk behandling. Mange hunde har stor glæde af at få angstdæmpende medicin, men for at opnå den ønskede effekt skal hunden påbegynde behandlingen så tidligt i december som muligt.
Læs mere træning og medicinsk behandling af hunde her: http://netdyredoktor.dk/sw48444.asp


Rediger : Rediger
Kommentarer : Skriv en kommentar »
Tags:
Kategorier : Gode råd til hundefolk


Vores Schapendoes har nyresvigt

28 11 2008

Amie nov08

Sidste nyt om Amie er, at hun stadig er helt vild med sit diætfoder, hun tager på i vægt og hendes fanden-i-voldske humør er tilbage. På torsdag skal hun ud til dyrlægen for at få tjekket hendes nyretal og blodplader. Vi er stadig ikke sikre på hvad hendes nyresvigt skyldes, og kan derfor ikke være sikker på at hendes tilstand er stabil. Vi håber det bedste…

Rediger : Rediger
Kommentarer : 1 Kommentar »
Tags: , , ,
Kategorier : Amie’s helbred

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: