Super dejlig weekend igen…

10 07 2016

Ja, kede sig, det kommer man aldrig til når man bor som vi gør. Det gamle hvide træhegn som stod rundt om agilitybanen, var efterhånden rådnet op og så noget sølle ud. Projekt “westernhegn” havde stået på “to do” listen i et par år allerede, men andre projekter havde hele tiden sneget sig ind foran.
Lørdag skulle der tages hul på projektet. Først skulle hundene have en god gåtur – 7,5 km frisk gåtur og så hjem til dejlig morgenmad med blødkogte æg hentet i hønsehuset.
Da vi endelig kom igang med dagens projekt, gik det forrygende. Det halve af det gamle hegn blev gravet op og slæbt væk, nye pæle blev banket ned og rafter monteret. Hvis vi selv skal sige det, så ser det ret godt ud til vores gamle Farm, med sådan et gammelt “westerhegn”.

pp

Hyggeligt selskab af alle hunde – de elsker at tusse rundt sammen med os hele dagen lang.

Søndag var Jan inviteret til Lyne som prøveleder/ringsekretær… og ja, hvad skulle jeg da lave sådanne en søndag, så jeg kunne da lige så godt tage med og deltage i Rally. Heldigvis havde jeg meldt Odie og Flik-Flak til… de to der er udtaget til DM i Rally. Det blev til alle tiders træning, specielt fordi jeg ikke får trænet rally til daglig med Flik-Flak.
Rie, Birthe og Lise – alle gode Schapendoes-venner, skulle også deltage, så der var lagt op til en rigtig hyggelig dag.
Og hyggelig det blev den – vejret var dog noget værre møg, regn det meste af dagen, som jo desværre gør, at man ikke rigtig sidder/går rundt og hygger sig med alle andre deltagere.
Pyt, vi havde en rigtig god dag alligevel og de langhårede gjorde sig rigtig godt bemærket på banerne.
Flik-Flak er så nem at gå med, han følger mig opmærksomt rundt på hele banen og gør præcis hvad jeg siger – det resulterede da også i, at han blev dagens vinder med 100 point og hurtigste tid i Rally Begynder. Lise og Thor blev på dagen Rally Begynder Mester, stort tillykke med det. Birthe og Malle gik også en fin bane… at det ikke var den bane som dommeren havde lavet, ja det kan stakkels Malle jo ikke gøre noget ved… Birthe, næste gang tager du dig lidt sammen. Rie var oppe i Rally Øvet – en fornøjelse at se Rie og Rubins samarbejde, det resulterede også i en flot 2. plads, kun slået på tid af nummer et. Gamle mor Odie sluttede af i Championklassen, kun to deltager deltog her. Vejret var ikke med Odie, men på trods af det gik det faktisk hæderligt. Vi rendte ind i en øvelse vi ikke helt havde fået trænet færdig endnu og derfor mister (de pokkers øvelser på højre side, er bare svære for en gammel elitehund der har trænet at foretage alt på venstre side gennem det meste af sit liv), men på trods af det blev det til 85 point… Odie og jeg giver ikke op, vi komme igen en anden god gang.

Tak til Kreds 11 for et rigtig godt arrangement, det gjorde I godt og vi vil bestemt overveje at komme igen næste år :o)

v

Tak til dommer Pia – gode baner i alle klasser.

vv

Odie og Flik-Flak med dagens gevinster… øllene er dog Jans gave fra arrangørerne.


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: