Året der gik…

31 12 2016

Så gik der atter et år, man tror det er løgn, men jeg tror det forsvandt dobbelt så hurtigt som sidste år. Det blev som altid et år fuld af hundeaktiviteter, på agilitybanerne, lydighedsbanerne og rallybanerne. Men også et år hvor der blev tid til at få klaret  en masse på farmen og tid til en dejlig ferie ved Vesterhavet.

En masse træer blev fældet, for at give lys og plads til huset. Nu er der masser dejlig brænde til den kolde vinter.

En lille hund har dog gjort sig særlig bemærket i år. Tre hunde havde kvalificeret sig til DKK’s DM på Bornholm. Loppe i LP2, Flik-Flak  i Rally Begynder og Odie i Rally Champion. Dingle var den eneste der ikke skulle deltage… troede vi. En anden hund blev syg og Dingle fik mulighed for at deltage som reserve. Hun kvitterede med at tage r…. på alt og alle, og blive Danmarksmester i Rally Øvet.

Verdens bedste Dinglepot, Danmarksmester i Rally Øvet.

Samtidig med DM på Bornhom, holdt vi en dejlig uges ferie på den skønne ø.

Dingle fortsatte den gode stil. Hun havde først på året kvalificeret sig til endnu en begivenhed og deltog i september i DcH’s DM i agility. Det blev en hyggelig weekend på Sjælland, hvor Dingle endte som en samlet nr. 8.

Tjuhej, hvor det gik!

Finalen om Årets DKK Hund i Rally Øvet ville Dingle også deltage i og endte på en flot 3. plads.

Årets Rally Hund, nr. 3 i Rally Øvet.

Som om det ikke var nok, rykkede Dingle sidst på året i Rally Ekspert, blev i sin første start 2. vinder med 98 point og fik sit første rally cert. Er vi heldige, er det nok til at Dingle allerede er kvalificeret  til næste års DM.

Lille Loppe er kommet godt igang med agilityen. Lidt lydighed bliver det også til, og til DM på Bornholm blev det til en flot 4. plads i klasse LP2.

Lille Loppe har vundet guf til familien ved et agility-stævne.

Nu venter vi spændt på hendes løbetid, så hun kan blive parret med en dejlig, glad, sort hanhund vi har fundet i Holland. Planen er, at en hvalp bliver her, så det gør det jo ekstra spændende.

Flik-Flak  og jeg træner stadig på LP3. Vi har endnu ikke fundet melodien 100% endnu, men visse øvelser begynder trods alt at lykkes og vi træner videre mod at bestå næste år.

Flik-Flak har dyrket agility og rally i år, men næste år håber vi, at vi er klar til at prøve kræfter med LP3.

Odie begynder desværre så småt at vise tegn på at hun er blevet en ældre dame – tænk hun bliver 11 år om små to måneder. Hun er stadig frisk i det daglige, men jeg er ikke sikker på hun skal deltage i flere konkurrencer. Nu ser vi, om vi stiller i en enkelt rally-konkurrence i løbet af året.

10 år gammel – hun holder sig godt, gode gamle Odie.

En dejlig uge blev tilbragt ved Vesterhavet, tæt på Løkken.

Tak for herligt selskab til jer alle sammen, både på træningsbanerne, til konkurrencer, ferie, gåture og alle andre former for samvær.

Rigtig godt nytår, vi glæder os til et nyt spændende år 2017 sammen med jer alle.

Lene

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: